Om lucky bowl

SAMARBETSPARTNERS

Bra partners är nyckeln till framgång i Lucky Bowl, och är noga utvalda för att passa in i den höga kvalitet vi efterfrågar och det koncept vi styr efter. Lucky Bowl får många förfrågningar från potentiella leverantörer och partners, samt organisationer/lag/föreningar som vill bli sponsrade. För att rätt personer ska kunna bedöma din förfrågan ber vi dig att läsa och följa informationen nedan.

SPONSRING

Lucky Bowl är mycket mån om att barn i alla åldrar ska ha det bra genom lek och underhållning, och är stolta sponsorer till Right To Play och sjukhusclownerna. Två organisationer som varje dag jobbar för att barn ska få vara barn. Om du är en organisation/lag/förening som ska ha lotteri, basar eller liknande, kontakta din närmaste Lucky Bowl direkt via mail.

MARKNADSFÖRING

Lucky Bowl har fasta avtal med etablerade mediebyråer för inköp av marknadsföringsmaterial, annonser och annan annonsering. Om du vill komma i kontakt med oss ​​och erbjuda marknadsföringstjänster eller marknadsföringssamarbete, skicka ett mail till marked@luckybowl.no. Din förfrågan kommer att läsas och besvaras om den är av intresse.

LEVERANTÖRER

Lucky Bowl har fasta avtal med alla våra leverantörer av mat, dryck och konsumentvaror. Leverantörer och sortiment bestäms av huvudkontoret. Om du vill komma i kontakt med oss ​​och erbjuda varor/tjänster, vänligen skicka ett mail till leverandor@luckybowl.no. Din förfrågan kommer att läsas och besvaras om den är av intresse.

PRESS OCH MEDIA

Om du som journalist eller liknande vill komma i kontakt med oss ​​angående press- och PR-frågor, vänligen skicka oss ett mail på marked@luckybowl.no.